Επιστροφή / Eκτύπωση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞH  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΕΡΕΥΝΑΣ

& ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 

N. ΚΑΒΑΛΑΣ 

 

 

 

 

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

 

Tαχ. Δ/νση: Κ. Ποιητή 16

Τ.Κ. – Πόλη:  65201 ΚΑΒΑΛΑ

E-mail: mail@1gym-kaval.kav.sch.gr  

Πληροφορίες: Τσίμπλιου Αφένδρεια.

Τηλέφωνο:  2510 224843

FAX : 2510 224843

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/ 02 / 2017.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 182

Προκήρυξη  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος με κλειστές προσφορές για  τη  διοργάνωση ? υλοποίηση Εκπαιδευτικής  Επίσκεψης στην Καστοριά.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καβάλας προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος με   κλειστές προσφορές (σύμφωνα με την Υ.Α.129287/Γ2/ 2-12-2011 (ΦΕΚ 2769 ΤΕΥΧΟΣ Β΄/2?12?2011)) για τη διοργάνωση-υλοποίηση τριήμερης Εκπαιδευτικής Επίσκεψης μαθητών-μαθητριών που μετέχουν σε σχολικά προγράμματα την τρέχουσα σχολική χρονιά, στην Καστοριά, από Πέμπτη 30 Μαρτίου 2016 μέχρι Σάββατο  01 Απριλίου 2017.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

?Προορισμός:   Καστοριά.

?Ημέρα, ώρα και τόπος αναχώρησης:  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, ώρα 07.15΄ από  Καβάλα.

?ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

1η ημέρα: Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

7.15 Συγκέντρωση στο Δημοτικό κήπο.

7.30 Αναχώρηση από Καβάλα και μέσω Θεσσαλονίκης και Βέροιας φτάνουμε στο Λιμναίο οικισμό του Δισπηλιού.  Αναχώρηση για την πόλη της Καστοριάς & άφιξη στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα περιήγηση στην πόλη στην περιοχή Ντολτσό και την λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

 

2η μέρα: Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

8.00  Πρωινό. 9.00 Αναχώρηση για τις Πρέσπες. Επίσκεψη στον Αγ. Γερμανό, το νησάκι Άγιος Αχίλλειος στην Μικρή Πρέσπα. Στο χωριό Ψαράδες στάση για μεσημεριανό φαγητό.

Αναχώρηση μετά το μεσημέρι για την Καστοριά.

Το απόγευμα επίσκεψη στο Σπήλαιο Καστοριάς ή “Σπηλιά του Δράκου” και την Παναγία τη Μαυριώτισσα, το Ενυδρείο και  χρόνος ελεύθερος για περίπατο στον  παραλίμνιο δρόμο της πόλης.

 

3η ημέρα: Σάββατο 01 Απριλίου 2017

 

7.30 Πρωινό. 8.30 Αναχώρηση για τον παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου. Επίσκεψη στον «Αρκτούρο», Κέντρο Ενημέρωσης και Περιβαλλοντικό Πάρκο Προστασίας της καφέ Αρκούδας. 10:00΄:Επιστροφή στην Καβάλα, με ενδιάμεση στάση  στους καταρράκτες της Έδεσσας.

 

?Ημέρα, ώρα και τόπος επιστροφής : Σάββατο 01 Απριλίου  2017, 22.00΄ στην  Καβάλα.

?Αριθμός συμμετεχόντων μαθητών-μαθητριών:  Σαράντα πέντε (45) με μικρές πιθανότητες αλλαγής.

?Αριθμός συνοδών  Εκπαιδευτικών: Τρείς (3): Ένας Αρχηγός Εκπαιδευτικής Επίσκεψης και δύο συνοδοί  Εκπαιδευτικοί.

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

?Μεταφορικό μέσο:  Λεωφορείο, το οποίο θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης κ.λπ.), ώστε να πληρούνται οι όροι ασφαλείας για την μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών.

?Κατηγορία καταλύματος-περιοχή: Ξενοδοχείο τουλάχιστον 3 αστέρων (***). Κατά προτίμηση το κατάλυμα να βρίσκεται μέσα στην πόλη της Καστοριάς.

Στην προσφορά τους τα  ταξιδιωτικά  πρακτορεία οφείλουν να συμπεριλάβουν:

 1. Όνομα και κατηγορία καταλύματος με πρωινό (ανεξάρτητη προσφορά για κάθε συγκεκριμένο κατάλυμα και όχι προσφορά ανά  ομάδες καταλυμάτων), αριθμό παρεχόμενων δωματίων και κανονικών κλινών (όχι πτυσσόμενων) ανά δωμάτιο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του καταλύματος.
 2. Δήλωση για παροχή μέχρι τρίκλινων δωματίων για τους μαθητές και μονόκλινων για τους καθηγητές.
 3. Υπεύθυνη δήλωση ότι το ξενοδοχείο διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας και ότι πληρούνται όλοι οι όροι ασφαλείας και υγιεινής.
 4. Εξυπηρέτηση  του προγράμματος  καθημερινά για τις  μετακινήσεις με το λεωφορείο.
 5. Υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
 6. Ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης.
 7. Πρόταση πρόσθετης ασφάλισης που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για τους συμμετέχοντες στην παραπάνω Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Σχολείου.
 8. Τους γενικούς όρους συμμετοχής στην εκδρομή.
 9. Το συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή για κάθε προτεινόμενο κατάλυμα με  ξεχωριστή αναγραφή της πρόσθετης ασφάλισης ανά μαθητή.
 10. Αναφορά του αριθμού των  ελεύθερων συμμετοχών μαθητών (free εάν προσφέρονται)  πέραν των συνοδών καθηγητών.
 11. Επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο σε μαθητή, ο οποίος λόγω ασθενείας αποδεδειγμένης με ιατρική γνωμάτευση από Νοσοκομείο, δεν δύναται να  συμμετάσχει στην Εκπαιδευτική Επίσκεψη.
 12. Παροχή, μετά το πέρας της εκδρομής, αποδείξεων πληρωμής στον κάθε γονέα χωριστά.

 

Σημείωση:  Ο διαγωνισμός δεν είναι μόνο μειοδοτικός αλλά βασίζεται και σε ποιοτικά κριτήρια τα οποία θα εκτιμήσει η επιτροπή που θα επιλέξει την προσφορά.

 

Οι προσφορές (για το δρομολόγιο Καβάλα - Καστοριά, μετακινήσεις  και επιστροφή Καστοριά– Καβάλα) θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως ή να έχουν φθάσει με άλλο τρόπο σε έντυπη πάντα μορφή, σε κλειστούς αποκλειστικά φακέλους, με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε πρωτότυπη μορφή (όχι με τηλεομοιοτυπία-FAX, όχι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 190919/Δ2/25-11-2014 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ) μέχρι ώρα 13.00΄ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017, στο Γραφείο του 1ου Γυμνασίου Καβάλας. Οι φάκελοι θα ανοιχθούν στις 14.00΄  της ίδιας ημέρας από την αρμόδια Επιτροπή του Σχολείου.

     Καβάλα 17/ 02 /2017.

Η Διευθύντρια

 

 

 

Τσίμπλιου Αφένδρεια

Συνημμένα :
Επιστροφή / Eκτύπωση