Παγκόσμια Ημέρα Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας 2013 || Συστήματα Υγείας

Παγκόσμια Ημέρα Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν για έκτη συνεχόμενη χρονιά την Ημέρα  Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας, η οποία θα λάβει χώρα στις 16 Δεκεμβρίου 2013.

Ειδικοί από τον πανεπιστημιακό χώρο και φορείς σχετιζόμενους με την Υγεία θα συζητήσουν δημόσια για την ανάγκη ευρύτερης εφαρμογής των εννοιών της ευχρηστίας και της προσβασιμότητας στην πράξη, αναλύοντας επιμέρους όψεις και εφαρμογές των δύο αυτών εννοιών σε θέματα καθημερινότητας αλλά και αιχμής στον κόσμο της υγείας. Επίσης, θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν μελέτες περίπτωσης και καλές πρακτικές.

Συνημμένο θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Επίσημος ιστοχώρος: http://www.media.uoa.gr/usability

— Professor Michael Meimaris Director, New Technologies Laboratory Director, University Research Institute of Applied Communication Faculty of Communication and Media Studies University of Athens 5, Stadiou str. 10562 Athens Greece tel: +30-210- 3689426, 3689428 fax: +30-210- 3689450 Email address: mmeimaris@media.uoa.gr.